Søspejd

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
Fra 4. klasse
Mødedag/tid: 
Mandag kl. 17:30 - 19:30 + flere tidspunkter (info kommer)
Ledere: 
Niels Kristian 5180 7676
Terje

Søspejd

Det er dejligt og sjovt at sejle, Ishøj havn er stor og sikker - og Køge bugt er fantastisk, når man trænger til lidt flere udfordringer. Hos os kan børn blive sejlere, der kan klare sig på havet. I vandkanten kan man også finde dyr og more sig på mange måder. Vi har f.eks. et sæt waders.

Vi sejler sammen med Ishøj Junior sejlklub mandag 17:30-19:30. I sommerferien kan vi også sejle andre dage, det finder troppen ud af sammen med sølederne. Weekend dage er også mulige. Vi har kano'er, Optimistjoller, en sejlbåd (Svendoborg Senior) og nyheden: Havkajakker

For at deltage skal du have nogle sko, der ikke skrider: Sejlersko, sportssko eller gummistøvler. En vindtæt jakke og regnbukser. Cykelhjelm og skiftetøj er også godt at have med.

Vi har redningsveste i alle størrelser. Du skal være medlem af gruppen og være fyldt 10 år. Husk at du skal kunne svømme 200 meter for at kunne deltage.

Vi har en hytte ved "Hummeren" på Ishøj havn og her mødes vi.

Vælg tøj efter vejret: Husk at holde øje med farvandsudsigten (vejrudsigen for havet). Vejret lige nu kan ses på vejrstationen.

Hvis det blæser for meget, sejler vi ikke ud. Så laver vi noget på land i stedet for: Knob, kort, førstehjælp osv.

Her er en video fra vores kæntringsøvelse: